Instructori conducere auto

Intrebari atestate Instructori conducere auto

Legislație rutieră - 234 de întrebări

​​​​​Toate întrebările oficiale de la ARR (Autoritatea Rutieră Română) cu răspunsuri rezolvate. Acest mediu de învățare vă ajută să cunoașteți fiecare întrebare pe tema legislație rutieră ce vă poate cădea la examenul oficial pentru atestatul profesional.

Conducere preventivă - 87 de întrebări

​​​​​​Toate întrebările oficiale de la ARR (Autoritatea Rutieră Română) cu răspunsuri rezolvate. Acest mediu de învățare vă ajută să cunoașteți fiecare întrebare pe tema conducere preventivă ce vă poate cădea la examenul oficial pentru atestatul profesional.

Norme tehnice (Mecanică instructori și profesori) - 91 de întrebări

​​​​​​​Toate întrebările oficiale de la ARR (Autoritatea Rutieră Română) cu răspunsuri rezolvate. Acest mediu de învățare vă ajută să cunoașteți fiecare întrebare pe tema mecanică instructori și profesori ce vă poate cădea la examenul oficial pentru atestatul profesional.

Pedagogie și metodică - 45 de întrebări

​​​​​​​​Toate întrebările oficiale de la ARR (Autoritatea Rutieră Română) cu răspunsuri rezolvate. Acest mediu de învățare vă ajută să cunoașteți fiecare întrebare pe tema pedagogie și metodică ce vă poate cădea la examenul oficial pentru atestatul profesional.

Reglementări profesionale - 18 de întrebări

​​​​​​​​Toate întrebările oficiale de la ARR (Autoritatea Rutieră Română) cu răspunsuri rezolvate. Acest mediu de învățare vă ajută să cunoașteți fiecare întrebare pe tema reglementări profesionale ce vă poate cădea la examenul oficial pentru atestatul profesional.

© 2023 All rights reserved.