Categorii de atestate ARR

Despre Arr-atestate.ro

Ne-am propus să fim cea mai complexă și utilă aplicație web/mobile pentru cei ce vor să obțină certificate/atestate profesionale în domeniul transporturilor și siguranței circulației rutiere. Te vom ajuta să înveți rapid dar eficient, urmând cei trei pași de învățare pe care îi punem la dispoziția celor ce doresc să obțină atestarea A.R.R.. Totul este gratuit​.

Chestionarele de pe ARR-atestate.ro sunt cele de la examenul oficial și sunt actualizate conform ultimelor modificări.

Învață în 3 pași simpli și vei avea succes garantat!

În „Pasul 1 Legislație și teorie” găsiți legislația și teoria grupată pentru fiecare categorie de atestat în parte, astfel o să aveți la îndemână materia importantă doar pentru acea categorie de atestat. Nu rămâne decât să vă apucați de citit și învățat.

În „Pasul 2 Mediu de învățare” găsiți toate întrebările de tip grilă de pe site-ul oficial ARR, cu răspunsuri corecte și verificate de profesioniști, grupate pe categorii de atestate și pe teme de întrebări. Tot aici se găsesc și întrebările oficiale de tip studiu de caz.

În „Pasul 3 Chestionare ARR” găsiți chestionare ARR ce au o interfață ca cea de la examinarea oficială, conținând toate întrebările oficiale de la ARR. Aici vă puteți testa cunoștințele acumulate în primii doi pași de învățare dar și să dobândiți cunoștințe noi, sistemul de chestionare fiind gândit în așa fel încât la final de chestionar să vă afișeze lista întrebărilor la care s-a răspuns greșit dar și variantele corecte ale acestora.

Vă recomandăm să vă creați un cont pe site, astfel vi se va memora statistica de parcurgere a mediilor de învățare și statistica chestionarelor rezolvate. Crearea contului dar și utilizarea site-ului sunt gratuite.

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

  • o să ai statistică și procentaje de parcurgere;
  • vei ști exact unde ai rămas atunci când te întorci pe site sau când vrei să înveți de pe alte dispozitive;
  • vei ști exact când ești 100% pregătit să iei examenul teoretic.

Spor la învățat și succes la examinarea de la A.R.R.!

 

Ultimele articole

© 2023 All rights reserved.