Pozitia mainilor pe volan

Pozitia mainilor pe volan

Atunci cand conduceti, mainele ar trebuii pozitionate pe volan aproximativ la ora 9 si la ora 3, astfel incat sa efectuati o gama maxima de miscari fara a va muta mainile de pe volan. In plus, este foarte important sa va asigurati ca mainile nu sunt pozitionate in fata airbag-ului.

Pozitia mainilor la ora 9 si ora 3 va va oferii cea mai buna perceptie a volanului si cel mai bun control. Poate ca in prezent pozitionati mainile pe volan diferit sau chiar folositi o singura mana pozitionata pe vloan, la ora 12. Acesta pozitie a mainilor este necorespunzatoare deoarece va ingreuneaza manevrarea volanului si mai rau de atat, in situatia in care airbag-ul se declanseaza, mana va fi inpinsa catre dumneavoastra, situatie in care veti fi lovit de prioria mana cu o viteza foarte mare. Tineti minte, airbag-ul se declanseaza cu o viteza cuprinsa intre 280 si 320 de km/h.

Trebuie sa stiti ca airbag-ul este un sistem de retinere suplimentar si este proiectat sa colaboreze in mod specific cu un alt sistem, acest sistem este centura de siguranta. Centura de siguranta, fiind flexibila, incetineste viteza cu care va deplsasati catre inainte iar airbag-ul impiedica va loviti de vloan. Acestea de mai sus au cel mai important rol in siguranta dumneavoastra atunci cand sunteti la volan.

0 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright ARR Atestate 2024. Toate drepturile rezervate.